Vernieuwde webshop!

09-09-2019 10:07:43

Beste klant, beste bezoeker van onze website/shop,

Willy Vanhoutte heeft geïnvesteerd in een volledige nieuwe webshop.

We hebben de lay-out en het grafische wat opgefrist, weliswaar met behoud van de gekende kleuren.

De belangrijkste wijzigingen werden verwezenlijkt i.v.m. de functionaliteit en het gebruik van de shop.

Vanaf heden kan men al dan niet geregistreerd onmiddellijk uitchecken en betalen met behulp van alle gangbare internationale betaalsystemen.

U hoeft niet meer te wachten op een bevestiging de dag erop of totdat u het geld aan ons hebt overgemaakt, waardoor u enkele dagen minder lang op de goederen zult moeten wachten. In principe vertrekt uw bestelling reeds de volgende werkdag. Dit hebben we kunnen bewerkstelligen doordat we onze actuele voorraad real-time gekoppeld hebben aan de webshop.

Ook zal u de mogelijkheid hebben om bij het uitchecken bepaalde promoties een kortingscode in te geven of deels te betalen met waarde/cadeau -bonnen.

Wij hopen u met deze extra service van dienst te zijn geweest.

Het is goed mogelijk dat in deze zeer uitgebreide programmatie mogelijks nog kleine foutjes zitten.

Wij zouden het ten zeerste appreciëren mocht u ons daarvan op de hoogte brengen via info@willyvanhoutte.be of 050/781.794.

Ons uitgebreid gamma aan producten kunt u eveneens en nog steeds bij ons in de winkel komen bekijken.

 

Veel surfplezier.

Voor Willy Vanhoutte bvba

Francis

X

Welkom op onze vernieuwde website met directe bestelmogelijkheid. Wij hebben ons uiterste best gedaan om fouten te vermijden.

Indien u toch om één of andere reden met problemen geconfronteerd wordt dan kan u ons altijd contacteren via email info@willyvanhoutte.be of ook telefonisch op het nummer +32 (0)50 781 794 tijdens de kantooruren. Met onze excuses voor het ongemak.