Infosessie Houtoliën

Op maandag 23 september organiseert Willy Vanhoutte een aantal gratis informatiebijeenkomsten over houtolie. Deze bijeenkomsten zullen worden verzorgd door Ron van Zaltbommel van deCokerije.

Tijdens de informatiebijeenkomsten zal Ron u op luchtige maar zeer informatieve wijze meenemen op een reis door "Olieland". Hij zal daarbij natuurlijk uitgebreid aandacht besteden aan verschillende soorten olie en de toepassing daarvan. Naast deze achtergrondinformatie zal er ook veel tijd worden ingeruimd voor de praktische kant van het beschermen van hout en het werken met olie. Niet zozeer door stukken fysiek in de olie te zetten maar vooral door te kijken hoe de praktijk er uit ziet, wat er daarin vaak mis gaat en natuurlijk vooral hoe dat voorkomen kan worden.

Kortom een zeer leerzame bijeenkomst voor iedereen die interesse heeft in houtbescherming!

Er zijn 2 afzonderlijke (en identieke) sessies van telkens 3,5 uur waarvoor kan ingetekend worden:

  • Sessie 1: maandag 23 september van 13.00 tot 16.30 uur
  • Sessie 2: maandag 23 september van 17.30 tot 21.00 uur

Deze sessies zijn volledig gratis, vooraf inschrijven is evenwel noodzakelijk. Elke bezoeker krijgt gratis koffie aangeboden.

Tijdens deze demo-dagen krijgen de bezoekers bovendien 10% korting op alle Cokerije producten aangekocht tijdens één van de sessies. (Deze korting is uitsluitend geldig voor de deelnemende bezoekers, niet bij online-aankopen en niet voor derden!).

Inschrijven voor één van deze sessies kan via email: info@willyvanhoutte.be

Gelieve bij inschrijving duidelijk te willen vermelden voor welke sessie u zich inschrijft en voor welke sessie zich eventueel kunt vrijmaken mocht uw eerste keuze reeds volzet zijn.

Enkele van de produkten die aan bod zullen komen!

 

X

Welkom op onze vernieuwde website met directe bestelmogelijkheid. Wij hebben ons uiterste best gedaan om fouten te vermijden.

Indien u toch om één of andere reden met problemen geconfronteerd wordt dan kan u ons altijd contacteren via email info@willyvanhoutte.be of ook telefonisch op het nummer +32 (0)50 781 794 tijdens de kantooruren. Met onze excuses voor het ongemak.